Gå til indhold

Hospitalskort

Lamineret ark i A4-størrelse med anvisning til plejepersonale på hospitaler. 

Arket har snore i toppen, så det kan hænges på sengegærdet. Findes i fire forskellige versioner. Husk at skrive i din bestilling hvilken version, du ønsker. Du kan også downloade den relevante version her på siden gratis.

 

Download hospitalskort

De fire versioner kan downloades i gratis her:

- Jeg er døv og blind - til download
- Jeg har nedsat syn og hørelse - til download
- Jeg er blind og har nedsat hørelse - til download
- Jeg er døv og har nedsat syn - til download

Ønsker du en lamineret udgave til at hænge på sengegærdet, når du eller én du kender er på hospitalet, så kontakt DøvBlinde Danmark.

Læs mere om…

Tegnsprogstolkning på scene

Rapport: Tolkning fra døvblindes perspektiv

Denne rapport undersøger døvblindes kommunikative behov for tolkning samt eksisterende viden og erfaring på døvblindetolke-området og sætter fokus på den komplekse proces, tolkning for døvblinde er. 

Tilgængelighed på TV

TV og tilgængelighed

Alle borgere i Danmark er blevet bedt om at tage stilling til, om man ønsker at modtage al post fra det offentlige og fra tilmeldte private firmaer via en digital postkasse. Man kan også vælge at søge om fritagelse for digital post fra det offentlige.

Bog og app med haptiske signaler

BOG: Haptiske signaler - 139 nye og kendte signaler

I bogen Haptiske signaler - 139 nye og kendte signaler finder du en beskrivelse af alle kategorier og alle signaler, der kan bruges som synsbeskrivelse for døvblinde. Bestil bogen, download gratis pdf eller hent app til din mobil