Gå til indhold

DøvBlinde Ungdom

DøvBlinde Ungdom er for alle unge med nedsat syn og hørelse på 15 - 35 år. Vi hygger os på trods af vores forskelle og gør meget for det gode fællesskab. DøvBlinde Ungdom er for både talebrugere og tegnsprogsbrugere. Her er plads til alle! 

Unge samlet for at lave fyldte chokolader på hyggeweekend

DøvBlinde Ungdom er for dig, der gerne vil have lov at være ung, selvom du har nedsat syn og hørelse!

Vi holder hvert år weekendarrangementer for unge medlemmer på 15 - 35 år. Vi tager på ture til steder, vi gerne vil udforske, lærer hinanden at kende, får oplevelser vi ellers ikke ville få og mærker, at vi kan en hel masse sammen, når vi bakker hinanden op.
Hold øje med Arrangementer her på hjemmesiden!

Vi glæder os til at møde dig!

Sti gennem en skov

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte DøvBlinde Ungdom på:
Mail: mail@dovblinde.dk 
Tlf.: 36 75 20 96

Skriv til os, hvis du vil være med på DøvBlinde Ungdoms mailliste - så får du nyhederne først, når vi arrangerer noget nyt!

Find os også på Facebook: DøvBlinde Ungdom

Læs mere om…

Døvblinde kvinde læser en pjece med lup. Ægtefællen hjælper

Få besøg af en medlemsrådgiver

DøvBlinde Danmarks medlemsrådgivere tilbyder hjemmebesøg i hele landet på tale- eller tegnsprog og kan hjælpe dig videre med tilværelsen, når du rammes af syns- og hørenedsættelse

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

Ældre dame ser ud af vinduet

Vennetjenesten

Vennetjenesten er en flok frivillige døvblinde, som tilbyder at ringe eller skrive med dig, der ønsker en snak. Få din egen telefonven. I bestemmer selv hvad I vil snakke om