Gå til indhold

Alkoholpolitik

DøvBlinde Danmark har udarbejdet en alkoholpolitik, som skal sikre et godt og trygt miljø omkring DøvBlinde Danmarks arrangementer.

Alkoholpolitikken gælder for medlemmer, kontaktpersoner, ledsagere, tolke, ansatte og for de frivillige, der står for arrangementerne i Døvblinde Danmark. Alkoholpolitikken skal sikre et godt og trygt miljø omkring FDDBs aktiviteter og gælder på kurser og andre arrangementer i det tidsrum, hvor der er fastsatte programtider. 
Som tillæg til alkoholpolitikken kan oplyses, at der ikke serveres alkohol til tolke, kontaktpersoner, ledsagere (heller ikke ledsagende ægtefæller) eller medarbejdere fra FDDB. Dette gælder også under middagen. Det vil ikke være muligt, hverken for medlemmer eller ledsagere, selv at tilkøbe alkohol til en afslutningsmiddag.
FDDBs alkoholpolitik kan downloades her i word eller pdf.

Læs mere om…

Sorthvid foto af døvblinde på vej på bustur i 1967

DøvBlinde Danmarks historie

En forening for og af døvblinde - dét var målet i 1987, da en gruppe døvblinde og synshørehæmmede stiftede foreningen. Læs DøvBlinde Danmarks historie

Hovedbestyrelsen i DøvBlinde Danmark

Hovedbestyrelsen

Hovedbestyrelsen i DøvBlinde Danmark består af otte døvblinde medlemmer, der er valgt for to år ad gangen. 

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab