Gå til indhold

Spar Nord Bank donerer 10.000 kr. til  kommunikationsudstyr til Erfagruppen Nordjylland

SPAR NORD BANK, Aalborg, har doneret 10.000 kr. til kommunikationsudstyr til Erfagruppen Nordjylland, så alle kan høre, hvad der bliver sagt, når gruppen mødes. Det var afdelingsdirektør, Steffen Glarbjerg, der personligt overrakte nyheden og et flot skilt med overskriften: Fællesskaber der mærkes. 

SPAR NORD BANK, Aalborg, har valgt at donere 10.000 kr. til kommunikationsudstyr til Erfagruppen Nordjylland, så alle gruppens medlemmer fremover kan høre, hvad der bliver sagt, når gruppen mødes en gang om måneden til kaffe og hygge i et vigtigt fællesskab.

Det var afdelingsdirektør, Steffen Glarbjerg, der personligt overrakte nyheden og et flot skilt med overskriften: Fællesskaber der mærkes. 

DøvBlinde Danmarks formand, Jackie Lehmann Hansen, er meget glad for donationen. Han fortæller:

"Det betyder mere, end man lige skulle tro at få en håndsrækning til kommunikationen. Når man er døvblind, møder man så mange kommunikationsmæssige forhindringer hele tiden, der gør at mange har lyst til at give op og blive hjemme. Netop derfor er det vigtigt, at vi holder fast i et fællesskab med god kommunikation og med fokus på, at alle skal kunne være med. Vi er så glade for donationen. Jeg vil gerne sige tusind tak til Spar Nord i Aalborg på vegne af erfagruppens leder Mia og på vegne af alle gruppens medlemmer i Nordjylland."

 

 

Læs mere om…

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

Årsberetningen 2023

Årsberetningen er klar!

Så er Årsberetningen klar! Læs om årets begivenheder og bliv klogere på formandens visioner for fremtiden. Beretningen fås i flere forskellige versioner og kan downloades her

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab