Gå til indhold

Årsberetningen er klar!

Velkommen til Årsberetning 2023, som ser tilbage på et år med masser af begivenheder. Vi har samlet årets bedste historier og billeder, som sammen med oversigter og statistik giver indblik i den forening, der i 36 år har talt døvblindes stemme og fortsat kæmper for fællesskab, ligeværd og døvblindes rettigheder.

Velkommen til Årsberetning 2023, som ser tilbage på et år med masser af begivenheder.
Vi siger i år farvel til foreningens kendte navn og logo og velkommen til det nye navn DøvBlinde Danmark.
Årsberetningen fås i en trykt magasinversion med fotos, som ren tekst i stor eller lille skrift, på lyd, på punkt og i en digital version på word, pdf og html. Alle versioner kan fås hos DøvBlinde Danmark eller downloades her.
Årsberetning 2023 foto af forside

Læs mere om…

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

To døvblinde taler taktilt tegnsprog sammen

Tegnsprog og taktilt tegnsprog

Tegnsprog  og taktilt tegnsprog udføres med hænderne - og aflæses med hænderne af døvblinde, der ikke har nogen synsrest. Få gode råd her 

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab