Gå til indhold

Kommunikationsansvarlig for DøvBlinde Danmark søges 

Vi er en landsdækkende medlems- og interesseorganisation for døvblindblevne. Vi er døvblindes stærke stemme, når det kommer til rettigheder, lige vilkår og tilgængelighed. Vi søger en kommunikator, som kan omsætte vores strategier til engagerende kommunikation på forskellige medier samt styrke og udvikle vores interne og eksterne kommunikationsformidling.

Døvblind Kvinde Læser med lup - ægtefællen hjælper
Kan du formulere budskaber til forskellige målgrupper på tværs af platforme? Har du flair for grafisk design, blik for detaljen og en sikker skrivestil? Så læs videre – måske er det lige netop dig vi har brug for til at stå for kommunikationen i DøvBlinde Danmark? 

Om os

DøvBlinde Danmark er en forening for alle med både nedsat syn og hørelse og tæller i dag 460 medlemmer. Vi bidrager med løsninger, der hvor beslutningerne tages, og skaber gode rammer for at alle med kombineret nedsat syn og hørelse kan mødes og kommunikere på både tegnsprog og tale. Hos os føler døvblinde sig set, hørt og inkluderet i et vigtigt fællesskab. 

Om stillingen

Som kommunikationsansvarlig står du for webredigering af hjemmesiden www.dovblinde.dk
Det er også dig, der formulerer og opslår nyheder på forskellige platforme og udsender nyhedsbreve via hjemmesiden 4-6 gange årligt. 
Derudover indgår du i redaktionen af foreningens månedlige medlemsblad, hvor din primære opgave er tekstredigering. 
Kommunikationen foregår på flere niveauer og til forskellige målgrupper. Et par gange om året udsendes der i samarbejde med et bureau kampagner, hvis formål er både oplysning og fundraising. Udarbejdelse af Årsberetning indgår tillige i stillingen. Her er det din opgave at samle indhold og fotos, skrive reportager og sammen med en ekstern grafiker stå for layout og udgivelse. I samarbejde med ledelsen står du for udarbejdelse og eksekvering af kommunikationsplan for Døvblinde Danmark. 

Om dig

Vi ønsker os en kollega der…
• kan formulere sig tydeligt, enkelt og med forståelse for nuancerne på skrift både til offentligheden og til en målgruppe med særlige behov
• kan lide at nørde tekstredigering og korrekturlæsning 
• har blik for grafisk opsætning og det gode foto
• flair for at skrue en god kampagne sammen 
• har kendskab til Umbraco eller andre webredigeringsværktøjer 
• er interesseret i nye teknologiske muligheder 
• har en strategisk tilgang til kommunikation 

Vi tilbyder

Du bliver en del af et mindre men effektivt sekretariat, hvor tonen er varm og samarbejdsviljen høj. Ud over de 8 kolleger på sekretariatet bliver du en del af et større fællesskab med engagerede tillidsfolk og aktive medlemmer. Kan du ikke tegnsprog får du mulighed for at lære det. Du får indblik i en særlig handicapgruppes liv og kan medvirke til at skabe forandring ved oplysning og formidling af døvblindes livsvilkår og rettigheder. Vi holder til i Handicaporganisationernes Hus i Taastrup, hvor vi deler hverdag med 25 andre organisationer, der som os arbejder for bedre vilkår for handicappede. 

Ansøgningsproces og vilkår

Stillingen er på 25 timer. Vi lægger os op ad lønniveauet i lignende stillinger og kan tilbyde fleksible rammer for det gode arbejdsliv. 
Send en kort ansøgning, CV og 2 eksempler på kommunikationsopgaver/produkter, som du har lavet til: 
mail@dovblinde.dk senest den 10. juni kl. 12 
Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte organisationschef, Ilse Bellamy på 51 20 01 44. 
Første samtalerunde planlægges afholdt den 19. og 21. juni. 
Anden samtalerunde inkl. case/opgave planlægges afholdt 24. juni.
Ansættelsesstart 15. aug. 2024.  
Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen uanset alder, køn, etnicitet, seksuel orientering, handicap eller religiøs overbevisning. 

 

Læs mere om…

Sorthvid foto af døvblinde på vej på bustur i 1967

DøvBlinde Danmarks historie

En forening for og af døvblinde - dét var målet i 1987, da en gruppe døvblinde og synshørehæmmede stiftede foreningen. Læs DøvBlinde Danmarks historie

Årsberetningen 2023

Årsberetningen er klar!

Så er Årsberetningen klar! Læs om årets begivenheder og bliv klogere på formandens visioner for fremtiden. Beretningen fås i flere forskellige versioner og kan downloades her

Fire kvinder snakker sammen og lytter intenst

Kommunikation

Døvblindhed er primært et dobbelt kommunikationshandicap. Få gode råd til, hvordan man kan kommunikere med døvblinde