Gå til indhold

KV Fonden

KV Fondens hovedformål er at yde støtte til forskellige sociale formål, idet det lå stifterne af Fonden meget på sinde at yde personlig støtte til personer, der er kommet i social nød.

Ansøgningsfrist: 30. september


KV Fondens hovedformål er at yde støtte til forskellige sociale formål, idet det lå stifterne af Fonden meget på sinde at yde personlig støtte til personer, der er kommet i social nød. Fonden uddeler støtte til blinde/svagsynede, døve, bevægelseshæmmede og andre handicappede. KV Fonden uddeler som udgangspunkt legater på 15.000 kr. til hver ansøgning, der imødekommes inden for sociale formål.

Der er mulighed for at søge KV Fonden om støtte. Ansøgning om et legat sker ved at udfylde et ansøgningsskema og uploade seneste årsopgørelse fra Skat samt lægeerklæring på Fondens hjemmeside www.kv-fonden.dk  på linket 'Søg om støtte' senest 30. september.

Der tilgår alle ansøgere meddelelse om, hvorvidt en ansøgning imødekommes eller ej i løbet af november/december 2024, og legatet udbetales i løbet af december 2024.

KV Fondens persondatapolitik fremgår af Fondens hjemmeside.

KV Fonden (Krista og Viggo Petersens Fond)
St. Kongensgade 59A, 1. sal
1264 København K.

Læs mere om…

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab

To hænder støtter en hånd

Bisidderservice

Har du brug for støtte og moralsk opbakning, så tilbyder DøvBlinde Danmarks medlemsrådgivere at tage med som bisiddere fx ved møder med kommunen. 

Ældre dame ser ud af vinduet

Vennetjenesten

Vennetjenesten er en flok frivillige døvblinde, som tilbyder at ringe eller skrive med dig, der ønsker en snak. Få din egen telefonven. I bestemmer selv hvad I vil snakke om