Gå til indhold

Juchum Fonden

Midler fra Juchum fonden uddeles i 2024 som legatportioner af 3.000 - 5.000 kr. til dækning af ophold og rejseudgifter til DøvBlinde Danmarks landsdækkende arrangementer. Juchum fonden har ønsket, at legatet fortrinsvis uddeles til enlige og værdigt trængende.

Ansøgningsfrist: Løbende

Ansøgning kan indsendes fra siden her eller via post til DøvBlinde Danmark mærket ’Juchum Fonden’. Beskriv hvad du mener, der bør lægges til grund for, at du kan komme i betragtning til legatet. Husk at vedlægge seneste årsopgørelse fra SKAT. DøvBlinde Danmark modtager løbende ansøgninger, dog gerne senest en måned inden arrangementets afholdelse. Du får svar inden arrangementets afholdelse, om du er kommet i betragtning til legatet.

Kontakt DøvBlinde Danmark for at få et printet ansøgningsskema tilsendt eller udfyld skemaet online her på siden.

 

Ansøgning til Juchum Fonden

Læs mere om…

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab

To hænder støtter en hånd

Bisidderservice

Har du brug for støtte og moralsk opbakning, så tilbyder DøvBlinde Danmarks medlemsrådgivere at tage med som bisiddere fx ved møder med kommunen. 

Ældre dame ser ud af vinduet

Vennetjenesten

Vennetjenesten er en flok frivillige døvblinde, som tilbyder at ringe eller skrive med dig, der ønsker en snak. Få din egen telefonven. I bestemmer selv hvad I vil snakke om