Gå til indhold

Stor opbakning til demonstration mod handicappedes forringede vilkår 

Under kampråbet "UNDSKYLD VI ER HER!" deltog medlemmer og pårørende fra DøvBlinde Danmark i går i en stor demonstration på Christiansborg Slotsplads i kampen mod handicappedes forringede vilkår! Demonstrationen var arrangeret af bevægelsen #enmillionstemmer som havde opfordret til at demonstrere mod nedskæringer på handicapområdet og mod de vilkår, som ofte er med til at skabe dårlig trivsel for handicappede.

Demonstration hvor døvblinde står med skilt: Undskyld vi er her

Med store skilte hvorpå der stod: "Undskyld vi er her - men vi har også en masse at bidrage med til samfundet", var vores medlemmer med til at sætte ord på et stort samfundsproblem med nedskæringer, som rammer handicappede særligt hårdt.
Da mange ikke kunne være til stede og ytre deres holdning, kunne man på forhånd indsende sit foto eller sit navn, som blev vist på en stor planche. Og sikke en opbakning!
TAK TIL ALLE som deltog på den ene eller anden måde og var med til at sætte handicappolitik aller aller øverst på dagsordenen!
Nu er det op til politikerne at sørge for, at der bliver drevet en ordentlig og redelig socialpolitik i Danmark med plads til alle.

 

Læs mere om…

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab