Gå til indhold

Formandens vinkel

 

Tekstversion

Af Jackie Lehmann Hansen, formand i DøvBlinde Danmark 
 
Udgivelsesdagen for dette Medlemsnyt er også dagen, hvor vi officielt ændrer navn til DøvBlinde Danmark, og hvor vores nye hjemmeside bliver lanceret. Et stort og kæmpe tillykke skal lyde til alle medlemmer og medarbejdere i DøvBlinde Danmark!
I juni tager jeg til Bornholm, hvor jeg skal deltage på Folkemødet Bornholm. I den forbindelse har jeg skrevet til alle social- og handicapordførere i Folketinget og spurgt, om de vil afsætte tid til en gåtur, hvor jeg vil fortælle om de store udfordringer, vi oplever med den nuværende struktur på døvblindeområdet og ikke mindst de udfordringer, vi oplever på tolkeområdet.
I skrivende stund har jeg fået en gåturs-aftale med to ordførere. Jeg glæder mig meget til at repræsentere vores forening og sætte fokus på vores holdninger. På Folkemødet vil jeg også bruge en masse tid på at netværke og deltage i relevante debatter og oplæg, som der er mange af på programmet i de tre dage, jeg deltager. 

Læs mere om…

Kvinde aflæser label med lup

Hvad er døvblindhed?

Definitionen på døvblindhed er en kombineret nedsættelse af syn og hørelse i en sådan grad, at det er vanskeligt for de nedsatte sanser at kompensere for hinanden. 

En historisk dag for DøvBlinde Danmark

En historisk dag for DøvBlinde Danmark

15. maj blev en historisk og helt igennem festlig dag med reception, masser af glade medlemmer og gæster, som kom til fejring af vores nye navn DøvBlinde Danmark. Over 100 venner og medlemmer af foreningen kiggede forbi og var med til at sætte en fantastisk stemning.  

Døvblinde vandrer sammen med ledsagere i skoven

Arrangementer

DøvBlinde Danmark holder masser af kurser, temadage og udflugter, så du kan altid finde noget, der passer dig. Vi tager hensyn til lyd- og lysforhold og værner om det stærke fællesskab