Gå til indhold

Når syn og hørelse svigter

Med både synstab og høretab kan hverdagen let virke uoverskuelig. Kom og få inspiration til at tackle de daglige udfordringer og mød ligestillede og få viden om hjælpemuligheder. 

Tid og sted


Dato:  21.-24. oktober 

Sted: Fuglsangcentret, Fredericia

 

Praktisk information

Vi indbyder alle med et kombineret syns- og høretab til kurset Når syn og hørelse svigter på Fuglsangcentret i Fredericia.  Med både syns- og høretab kan man let føle sig isoleret og udenfor. Det er svært at færdes og klare hverdagen med alle dens udfordringer. Kom og få inspiration til at tackle de daglige udfordringer og mød ligestillede og få viden om hjælpemuligheder. 

Programmet byder på foredrag, debatter, erfaringsudveksling og socialt samvær.  Vi anbefaler, at du har en seende ledsager med.  

Kursusledere: Susanne Løcke og Niels Henrik Jørgensen  

 

Tilmelding

Kurset er gratis - dog opkræves et gebyr på 600 kr. til diverse materialer. Rejseudgifter dækkes efter billigste offentlige transport.

Tilmelding senest 2. august. 

Tilmelding online øverst på siden eller ved henvendelse til sekretær Trine Dissing på Tlf. 36 38 85 92.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til kursusleder Niels Henrik Jørgensen på tlf. 24 46 57 30 eller nielstrige@gmail.com

Masser af arrangementer

DøvBlinde Danmark holder løbende kurser, temadage og udflugter for medlemmer. Der er noget for enhver smag - og der tages hensyn.