Gå til indhold

Nordisk Ungdomslejr i Finland

Ungdomslejren er for unge døvblinde fra hele Norden. Denne gang er det Finland, der har lavet et spændende program for ugen.

Tid og sted

Dato: 5. - 11. august 2024

Sted: Kiipula Training and Rehabilitation Centre, Kiipulantie 507, 14200 Turenki, FINLAND

 

Hvem kan deltage?

Unge døvblinde fra de nordiske lande i alderen 18-30 år. Fra Danmark kan der deltage tre unge ud over Ungdomsudvalgets medlemmer, som også deltager.

 

Økonomi

Deltagerpris: 100 euro. (dækker ophold, kost og aktiviteter på lejren). DøvBlinde Danmark søger tilskud på 275 euro pr. person fra Erasmus+, som går til at dække en del af rejseomkostningerne. Efter lejren opkræves du det resterende beløb til rejseudgifterne.

 

Tolke og kontaktpersoner

Tolke og kontaktpersoner får dækket kost og logi og er også berettiget til Erasmus+ tilskuddet på 275 euro. Øvrige udgifter skal den enkelte selv dække.

 

Tilmelding

Der er lukket for tilmelding.  Programmet er sendt til deltagerne.

DøvBlinde Danmarks ungdomsudvalg deltager, og Nicklas Nielsen vil være leder for gruppen af danskere, der tager afsted. Har du spørgsmål om arrangementet, kan de rettes til Nicklas på reknurc@hotmail.com eller til Sarah Buckspan fra DøvBlinde Danmark på sarah@fddb.dk

Masser af arrangementer

DøvBlinde Danmark holder løbende kurser, temadage og udflugter for medlemmer. Der er noget for enhver smag - og der tages hensyn.